AcasăNewsMinistrii alearga dupa colegii sigure

Ministrii alearga dupa colegii sigure

Ocupati chipurile pana peste cap cu guvernarea, ministrii Cabinetului Ponta au gasit timp si pentru aranjarea ploilor electorale.

Titus Corlatean se muta din Brasov in Capitala

Premierul Victor Ponta si 17 ministri se pregatesc de alegeri. In timp ce o parte au preferat sa-si mentina candidaturile, altii au pornit in cautarea unor colegii mai prietenoase. Un astfel de exemplu este cel al ministrul de Externe, Titus Corlatean, care a dat Brasovul pe Bucuresti.

Pentru ca nu se mai intelege cu liberalii din sectorul 1, Radu Stroe va candida in judetul Ilfov

Pesedistul va candida in colegiul 1 din Capitala, ocupat pana in prezent de Sergiu Nicolaescu. In 2004, Corlatean a ajuns parlamentar de Brasov cu sprijinul lui Adrian Nastase, care l-a proptit atunci pe lista partidului. Ramas fara sprijinul liberalilor din sectorul 1, Radu Stroe,  ministrul delegat pentru Administratie, isi abandoneaza actualul colegiu de deputat si se muta in afara Capitalei, mai exact in judetul Ilfov, unde i s-a garantat ca nu va avea nicio problema in alegeri. Exemplul lui Stroe a fost urmat si de colegul Daniel Chitoiu.  Deputat de Giurgiu, ministrul Economiei ar vrea sa-si incerce norocul intr-un colegiu din judetul Valcea. Chitoiu mizeaza pe forta organizatiei PNL din zona, fara sa ia insa in calcul ca, de cand cu problema Oltchim, valcenii nu-i mai vad pe demnitari cu ochi buni. Ultima pe lista, dar nu cea din urma, este Ecaterina Andronescu. Dupa meciurile pe care le-a avut cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, ministrul Educatiei a renuntat la actualul colegiu parlamentar, orientandu-se spre sectorul 6, unde va candida pentru un mandat de senator.

author avatar
Victor Paun
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger