Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministresei Anca Dragu nu ii pute bunastarea romanilor

Ministresei Anca Dragu nu ii pute bunastarea romanilor

Autor:

Anca Paliu Dragu guverneaza finantele din Romania de pe latura patrata a unui cerc. Numai de acolo vede ea  cum ne simtim cu banii, cu cheltuielile, cu veniturile. Vede chiar si lucrurile imposibile, printre care se numara si bunastarea romanilor.

 

anca dragu 2 Ministresei Anca Dragu nu ii pute bunastarea romanilor

Dupa Anca Dragu, bunastare inseamna puiul cu opt pulpe. Dar mult mai mic decat ala cu doua, mic de tot

Ceea ce i se pare ei este litera de lege, chiar daca doar i se pare. Obiceiul asta prost l-a deprins pe cand lucra la Fondul Monetar International si la Comisia Europeana. Poti sa o contrazici? I s-a parut FMI ca Romania ar avea nevoie de un imprumut care nu-i trebuie? Gata, s-a rezolvat, Romania a facut ce i s-a zis. Cam asa e si la ea. Cum sa indraznesti sa-i reprosezi ca nu are dreptate? Poti sa-i spui ca romanii vin in cap de saracie? Sigur ca poti, dar asta inseamna sa-ti bati joc de consilierii ei de presa, care se vor da de ceasul mortii sa traduca in litere cifrele ei! A spus ea, ministresa, ca romanii simt in buzunare cresterea economica? A spus. Acum, ca noi suntem tot mai saraci in timp ce o ducem tot mai bine, e altceva. Declaratia ei este despre ce crede ea ca simtim prin buzunare, nu despre saracie. Simplu, nu? A hotarat ea ca veniturile lunare au crescut cu 12%? Hotarat! Poate e vorba de 100 de lei la 12 insi, altfel nu iese treaba. A stabilit ea ca romanii au reusit sa puna mai multi bani la saltea de cand s-a abatut peste ei cresterea economica? Stabilit! Ce daca, de la o luna la alta, romanii se sufoca in datorii pe care nu le mai astupa? Ea a adunat cifrele, o fi adaugat si imprumuturile de la banci, si alea de la colegi sau prieteni, pe care nu le mai dam inapoi si gata socoteala. A iesit ca suntem pe plus. Deci, economii! Iar toata bunastarea noastra provine numai de la guvernarea Ciolos, caci asta mesajul nerostit. Daca nu era Ciolos, daca nu era ea, nu pupam noi viata mai fericita si bani mai multi. Si asta numai pentru ca ea ne-a invatat ca in tarile sarace „sunt multi saraci si toti stiu sa faca cate ceva pe doi lei, fac ceva ce romanul nu mai face de ceva vreme”. Face, doamna, face si romanul, numai ca e civilizat si acopera cu hartie igienica, ca ii pute rau si guvernarea, si bunastarea de care vorbiti.


5 comentarii to Ministresei Anca Dragu nu ii pute bunastarea romanilor

 1. gigolo

  Bai, spuneti-i asteia ca daca bagam mana in buzunar gasim o … sula. Unde dracului vede ea bunastare?

 2. Costea

  Iart-o, Doamne, ca nu stie ce spune!

 3. vasile

  asta se intimpla cind sint numiti tot felul de incompetenti…vaide capul ei. Dar o tin unii in brate…din trecut.

 4. Teodora

  Altii au testat, iar tu castigi.
  Faci bani rapid.
  Cel mai eficient program.
  Activitate foarte flexibila.
  Profita si tu acum.
  Vrei sa-ti indeplinesti dorintele?
  Satisfactii maxime.
  Te-ai saturat sa mai mergi la serviciu?
  Pachet complet pentru castiguri online.
  Castiguri imediate.
  Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email,
  trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email:teodorateo56gmail.com

 5. costica

  Tu castigi bani cu cel mai interesant film!Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Stabilitate si seriozitate!Te ajutam sa reusesti si tu!Fii un invingator!Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?Lucrezi comod, acasa la tine!Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani!Suntem cei mai buni!
  Solicita acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

  http://bit.ly/29ypMJN


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!