AcasăNewsMinisterul Sanatatii isi face propriul DNA

Ministerul Sanatatii isi face propriul DNA

Ladislau Ritli si-a tras DNA in curtea Ministerului Sanatatii

Nu de putine ori, guvernantii au sustinut ca daca si alte ministere ar urma exemplul Internelor si si-ar forma propriile structuri anticoruptie, alta ar fi fata Romaniei acum.

Ladislau Ritli si-a tras DNA in curtea Ministerului Sanatatii

Si iata ca, dupa ce atatia oficiali au batut saua ca sa priceapa iapa, ministrul Sanatatii a decis  sa ia primele masuri impotriva coruptiei generalizate din sistemul sanitar. Si uite cum Ladislau Ritli a hotarat infiintarea unei DNA proprii, tocmai cand raidurile oamenilor lui Daniel Morar prin spitalele patriei s-au inmultit simtitor.

De altfel, carcotasii sustin deja ca viitoarea institutie din cadrul Ministerului Sanatatii nu este facuta de fapt decat pentru a ascunde gunoiul sub pres, din moment ce viitorii inspectori nu au abilitati legale de cercetare penala, cum este cazul Politiei Judiciare a DGA. Practic, nu va fi decat acelasi Corp de Control al ministrului, dar pompos intitulat DNA –ul Sanatatii.

author avatar
eNational
283 afisari

2 COMENTARII

  1. „Chelului tichie cu margaritar ii lipsea.” Vai de capu nostru de retarzi ce sunt. Eu zic sa fac si parlament singuri si sa isi sa se numeasca Sanitaria, tara tuturor prostilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger