Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Militarii romani, primiti cu aplauze. Au adus in tara medaliile castigate la Invictus (VIDEO)

Militarii romani, primiti cu aplauze. Au adus in tara medaliile castigate la Invictus (VIDEO)

Autor:

Au fost emotii mari si multe aplauze, orele trecute, pe Otopeni, la momentul la care “Invictusii” – cum i-au alintat cunoscutii pe reprezentantii delegatiei autohtone prezente la Toronto, la Jocurile Paralimpice – au revenit pe taram autohton. E de mentionat faptul ca din “comitetul de primire” au facut parte Mihai Fifor, ministrul Apararii, care l-a felicitat pe miliarii sportivi, si seful Statului Major General.

 

invic 350x198 Militarii romani, primiti cu aplauze. Au adus in tara medaliile castigate la Invictus (VIDEO)Dupa o prima participare la o competitie dedicata militarilor raniti in teatrele de operatii, sportivii-militari romani s-au intors in tara, in cursul noptii de duminica spre luni, avand cu ei cele patru medalii castigate – una de aur, o alta de argint si doua de bronz, oamenii dragi care i-au insotit, si multe povesti si amintiri speciale.

Primirea de care s-au bucurat militarii care au fost la Invictus 2017 a fost una pe masura – pentru ei s-au auzit multe aplauze si s-au adus multe steaguri tricolore.

sursa foto: captura video, srsa video Facebook-MApN    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!