Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Militarii morti in Arges, comemorati in Capitala si la Batalionul 30 Vanatori de Munte (VIDEO)

Militarii morti in Arges, comemorati in Capitala si la Batalionul 30 Vanatori de Munte (VIDEO)

Autor:

Dimineata deosebit de grea pentru cei care conduc si lucreaza a Ministerul apararii, institutie care a pierdut trei dintre reprezentantii sai, in cumplitul accident de circulatie produs noaptea trecuta, pe raza unei localitati argesene.

 

ceremon Militarii morti in Arges, comemorati in Capitala si la Batalionul 30 Vanatori de Munte (VIDEO)Atat la sediul Ministerului apararii, in Capitala, cat si la Batalionul 30 Vanatori de Munte, unde lucrau plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader, au avut loc ceremonii in memoriam. La ceremonialul din Bucuresti a fost prezent noul ministru al Apararii, Adrian Tutuianu. Oficialul guvernamental fusese prezent, noaptea trecuta, la locul accidentului.

Au fost pastrate momente de reculegere, au fost evocate numele celor trei militari care au sfarsit dupa ce camionul cu care se intorceau de la un exercitiu a iesit de pe sosea si a cazut intr-o rapa adanca de cateva zeci de metri, si a fost oficiat un ceremonial religios.

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!