AcasăNewsMilitaria in Rusia: viata de caine, conserve de caine (VIDEO)

Militaria in Rusia: viata de caine, conserve de caine (VIDEO)

Soldati rusi hraniti cu conserve de caine intr-o unitate din Vladivostok

Soldatii rusi dintr-o unitate militara erau hraniti cu conserve pentru caini. Un ofiter s-a adresat pe internet conducerii pentru a denunta abuzurile din unitatea sa din Vladivostok. Conservele de vita pentru soldati au fost inlocuite cu conserve pentru caini”, arata comandantul Igor Matveiev, intr-un material video filmat in depozitul cu produse alimentare din unitatea sa, postat pe Youtube.

Soldati rusi hraniti cu conserve de caine intr-o unitate din VladivostokMatveiev a denuntat si „prezenta ilegala” a muncitorilor clandestini de origine chineza pe teritoriul unitatii, gazduiti intr-un garaj, cerand presedintelui rus Dmitri Medvedev si premierului Vladimir Putin sa ia masuri, scrie Mediafax.

Comandamentul regional al armatei a recunoscut ca au existat „nereguli”, dar a precizat ca acestea au disparut inainte de difuzarea mesajului video, iar vinovatii au fost pedepsiti. „Muncitorii straini care s-au ocupat de reconstructia cazarmii (…) au obtinut autorizatiile necesare. Conservele erau destinate cainilor din unitate, dar erau depozitate in depozitul de produse alimentare impreuna cu cele destinate soldatilor„, a declarat, miercuri, un purtator de cuvant al comandamentului, citat de agentia RIA Novosti.

[youtube]syzgPosDS8U[/youtube]

Comandantul Igor Matveiev a fost pus in rezerva in 12 mai, „pentru incalcarea sistematica a disciplinei militare„, a adaugat purtatorul de cuvant. Parchetul Militar Regional a precizat, la randul sau, ca ancheteaza presupusele abuzuri comise in aceasta unitate. Coruptia si abuzurile sunt prezente pe scara larga in cadrul fortelor de ordine si ale armatei ruse.

 

author avatar
Radu Padure
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger