Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Militari romani raniti in Afganistan. Mesajul transmis de Klaus Iohannis

Militari romani raniti in Afganistan. Mesajul transmis de Klaus Iohannis

Autor:

Seful statului a tinut sa transmita, sambata, un mesaj referitor la cazul celor patru militari romani care au ajuns la spital, dupa atacul insurgentilor asupra coloanei de vehicule in care se aflau, in Kandahar.

 

iohannis 4 720x479 Militari romani raniti in Afganistan. Mesajul transmis de Klaus IohannisKlaus Iohannis le-a urat insanatosire cat mai rapida. Presedintele s-a adresat inclusiv familiilor celor patru raniti in Afganistan, carora le-a transmis ca militarii sunt pe maini bune, mai exact ca primesc cele mai bune ingrijiri.

Mesajul facut public de Administratia Prezidentiala suna astfel:

“Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan. Le urez insanatosire grabnica si multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice. De asemenea, familiilor militarilor nostri le transmit ca sunt alaturi de ele si le asigur ca cei dragi primesc cele mai bune ingrijiri medicale.

Militarii romani dau dovada intotdeauna de profesionalism, iar dedicarea cu care isi desfasoara activitatea in teatrele de operatii contribuie la mentinerea pacii si securitatii internationale.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!