AcasăNewsMilitar mort la Alba Iulia, in timpul pregatirilor pentru parada de 1...

Militar mort la Alba Iulia, in timpul pregatirilor pentru parada de 1 decembrie. Anuntul MApN

Caz dramatic in gara din Alba Iulia. Un militar a pierit chiar sub ochii colegilor sai, dupa ce s-a electrocutat in urma unui accident. Tragedia a avut loc in cursul diminetii de vineri, in timp ce se faceau pregatiri pentru ceremonialul de Ziua Nationala.

Barbatul care a murit facea parte din Batalionului 3 Aparare Antiaeriana “POTAISSA” din Turda, „care executa o misiune in cadrul detasamentului destinat debarcarii tehnicii militare in gara Alba Iulia ce urmeaza sa participe la Ceremonia militara de 1 Decembrie”, din cate a anuntat Ministerului Apararii. Numele si varsta acestuia nu au fost facute publice.

Colegii care au asistat la accidentul cumplit suferit de militar au sunat la 112, cerand ajutor pentru el. Din pacate, insa, echipajul SMURD ajuns la fata locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea militarului. Omul murise. Din comunicatul MApN reiese ca „militarul a fost electrocutat de la reteaua de inalta tensiune a caii ferate in timp ce efectua manevre pe tehnica aflata pe platforma feroviara”.

Cazul va fi cercetat atat de o comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, cat si de Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj, care a fost instiintat despre producerea tragediei.

[youtube]WhMnY-6s5kU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari

3 COMENTARII

  1. Intreruperea tensiunii se face de la punctul DEF(dispecer energetic feroviar) care face parte din SC Electrificare CFR SA condusa de un director care in trecut a lucrat la DEF Craiova si a aruncat in aer un transformator noroc ca nu a murit nimeni dar politicul a avut grija sa l acopere .O sa spune-ti e el vinovat de incidentul de la Alba -Iulia.Clar NU e el de vina dar daca aveti curiozitatea sa investigati societatea o sa aveti surpriza sa vedeti sistemul in care sau angajat o gramada de ingineri cu tot soiul de diplome care saracii sunt pe linga cu tot iar in jos nu ai cu cine sa lucrezi pline birourile de ingineri ignoranti iar meseriasii dati afara ca nu convenea politicului asa ca nu ma mir in toata tara sunt incidente dar politicul acopera tot.Iar inainte cine a condus Societatea d-l gavrila care este marele sef pe infrastructura asa ca cine credeti ca o sa fie vinovat oamenii pusi de el? nu cred.La trafic au scos oamenii cu 4 clase care stiau sa coordoneze 100 de trenuri iar asta inginerii cu 100 de diplome 2 trenuri nu stiu coordona.Pe mine nu ma mai mira cand aud ca s-a curentat cineva pt.ca vad cata incompetenta exista si nu-i intereseaza pe nimeni.D-zeu sa-l odihneasca pe miliar a murit nevinovat din ignoranta si incompetenta altora.Cine-i curios sa
    dea un telefon la toate DEF-urile din tara care nu sunt prea multe si vedeti ce probleme fac inginerii bagati politic unde trebuie sa domine oamenii pregatiti tehnic nu politic.

  2. Pe lângă întreruperea tensiunii, liniile electrice, mai rămân încărcate electric și cu sarcini electrostatice, stare ce poat fi favorizată și anumite condițiile meteorologice ?

  3. Trebuie găsite metode de izolare a blindatelor și transportate pe linii neelectrificate cu disellocomotiva sau autolocomotiva. Din motive de securitate militara astfel de știri nu trebuie sa apară în spațiul public.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger