AcasăNewsMilionarii din Nigeria comanda pizza de la Londra. British Airways o livreaza

Milionarii din Nigeria comanda pizza de la Londra. British Airways o livreaza

Bogatia se manifesta in multe feluri, insa unii milionari sunt de-a dreptul aroganti cand vine vorba de a-si arata “muschii”. De pilda, milionarii din Nigeria isi comanda pizza la Londra. E drept, ei nu asteapta Uber Eats, ci cursele British Airways.

Desi ar putea sa o tina pe caviar toata viata sau sa zboare cu privatjeturile oriunde in lume pentru a manca cele mai fine mancaruri, milionarii din Nigeria prefera fast-food-ul. Si isi comanda pizza tocmai la Londra, desi ar putea foarte bine sa o prefere pe cea de la mama ei din Italia. Adica de la 6000 de kilometri distanta. Ca snobismul sa fie pana la capat, pizza vine cu British Airways.  Informatia a fost facuta publica de guvernul Nigeriei, prin vocea ministrului Agriculturii. Audu Ogbeh sustine ca nigerienii folosesc telefoanele mobile pentru a importa pizza de la Londra. El a facut aceasta afirmatie uimitoare pe masura ce si-a exprimat ingrijorarea fata de dependenta excesiva a importurilor de catre Nigeria. „Acestia cumpara pizza din Londra si o aduc pe avionele British Airways. Este o situatie foarte enervanta si trebuie sa ne miscam mult mai repede in eliminarea unor astfel de comportamente. Agricultorii pierd bani, deoarece procesatorii nu dispun de fonduri suficiente pentru a infiinta fabrici”, adauga Ogbeh. Guvernul din Nigeria incearca sa reduca cantitatea de alimente importate, pentru ca acestea dauneaza economiei locale. Utilizatorii retelei sociale Twitter au reactionat la ideea unei pizze livrate de la peste 6.000 de kilometri departare.

author avatar
Maria Iordache
523 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cocalari….Pai sa ia din Italia de unde sa inventat pizza nu de la englezoi..Ca broscarii sint cei mai mari maestrii pizzeri..Dar AlITALIA o fi intrat in faliment..?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger