AcasăNewsMilionar iranian escrocat de patronul clubului Bellagio

Milionar iranian escrocat de patronul clubului Bellagio

Patronul clublui Bellagio, despre care „National” a dezvaluit ca infiinteaza firme pe banda rulanta pe care le inglodeaza in datorii si le falimenteaza, a mai facut o victima. Folosind schema Bellagio, George Ilie a deschis un club nou, Chaboo, si nu i-a mai platit chiria proprietarului, un milionar Iranian.

In timp ce creditorii ii tarasc prin tribunale, George Ilie si iubita lui, Madalina Apostol, au deschis inca un club

George Ilie a deschis clubul Chaboo pe o firma noua, Strasse Club SRL, si i-a tras teapa dezvoltatorului imobiliar care i-a inchiriat cladirea de pe bulevardul Barbu Vacarescu.

Milionarul Saadati Sohi Manochehr l-a dat in judecata pe chiriasul rau-platnic

Reporterii nostri au descoperit ca, la fel ca si celelalte firme detinute de George Ilie, Strasse Club SRL a fost data in judecata intrucat nu si-a platit datoriile. Cel care incearca sa recupereze zeci de mii de euro de la Ilie este milionarul Saadati Sohi Manochehr, cetatean roman de origine iraniana.

Acesta este proprietarul terenului si al cladirii unde functioneaza clubul Chaboo si, dupa ce a semnat contractul de inchiriere cu George Ilie, n-a mai vazut niciun ban de la acesta. Astfel, a fost nevoit sa-l tarasca pe rau-platnic in instanta, cerand judecatorilor sa dispuna rezilierea contractului.

Constructii fara autorizatie

Cu toate ca Chaboo este mereu plin, Ilie nu are bani pentru chirie

Pe langa faptul ca nu a incasat banii cuveniti de la chirias, iranianul care a detinut firma Antrefrig si a construit in zona Floreasca hotelul Persepolis a mai avut parte de o surpriza. A descoperit ca George Ilie s-a apucat sa construiasca pe terenul lui, fara nicio autorizatie. De altfel, acest lucru i-a adus lui Ilie un nou scandal, cu Primaria Sectorului 2.

Ilie este somat in instanta sa-si achite chiria pentru localul din Floreasca

Conform informatiilor intrate in posesia „National”, patronul Bellagio si Chaboo nu si-a achitat datoriile fata de proprietarul pacalit nici pana la aceasta ora, desi a fost somat de judecatori sa respecte prevederile contractuale.

Unde-i lege… e tocmeala!

Patronul cluburilor Bellagio si Chaboo nu este la prima experienta de acest gen. „National” a relatat recent ca George Ilie i-a tras clapa pana si lui DJ Dax, saxofonistul rapus de cancer anul trecut, precum si partenerului de afaceri care i-a furnizat sistemul de sonorizare din clubul de pe Stefan cel Mare. Dax n-a mai apucat sa-si vada banii de la Ilie, insa HSA Audio, firma care i-a livrat sistemul audio pentru clubul de noapte, a cerut in instanta insolventa firmei si a si castigat procesul, urmand sa-si recupereze paguba de peste 100.000 de euro. Si totusi, nu doar partenerii de afaceri ai lui George Ilie au „beneficiat” de „bunavointa” acestuia, ci si unii angajati. Presa constanteana a facut public faptul ca la clubul Bellagio din statiunea Mamaia mai multe angajate au ramas cu ochii in soare. Tot la Mamaia a avut loc un incident desprins parca din comediile ieftine. Inspectorii ITM care incercau sa intre in club, ca sa verifice daca angajatii au contracte de munca, au fost alungati de bodyguarzii lui George Ilie si au fost nevoiti sa ceara sprijinul Politiei si Jandarmeriei ca sa poata intra in local.

Probleme de familie

Procesele par a se tine scai nu doar de George Ilie, ci si de familia lui. Fratele acestuia, Viorel Ilie, patron al clubului de manele Million Dollars (care este judecat pentru marturie mincinioasa si favorizarea infractorului, adica a lui Nutulica, fiul lui Nutu Camataru, care a incercat sa omoare un om in incinta localului de pe Str. Mihai Bravu), a fost dat in judecata de un fost angajat. Fostul agent de paza de la firma Revolt Security, detinuta de Viorel Ilie, i-a intentat proces acestuia, incercand sa-si recupereze drepturile salariale.

author avatar
Narcis Voica
13.300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger