AcasăNewsMiliardarul Popoviciu isi arunca nevasta in saracie

Miliardarul Popoviciu isi arunca nevasta in saracie

Dupa ce si-a construit un imperiu financiar, folosindu-se de numele si faima sotiei, Gabriel “Puiu” Popoviciu o paraseste pe aceasta, lasand-o  sa se zbata in saracie. In schimb, are grija de a-si proteja afacerile si angajatii de incredere, pe care nu-i va lasa pe drumuri, ca pe sarmana Doina.

Fostul ginere al demnitarului comunist Ion Dinca a reusit sa dea tun dupa tun, ajungand unul dintre cei mai bogati romani. Foarte interesant este insa ca numele lui nu apare decat intr-o singura firma, „Tatika Investment”, inregistrata in Cipru, cea care detine actiuni in toate firmele prin care el  deruleaza afaceri.

Dupa o viata de lux

Dupa ce si-a vazut sacii-n caruta, Puiu Popoviciu o paraseste pe Doina si isi ia talpasita la Monaco

Altrom, Orange Romania, Baneasa Shopping Center, lantul de restaurante Pizza Hut, afacerea KFC, hotelurile Howard Johnson, Ramada Parc si Ramada Plaza sunt numai o parte dintre acestea. Majoritatea facute impreuna cu Radu Dimofte, partener de care s-a despartit. Iar la unele dintre ele apare ca actionar Ligia Popoviciu, mama lui, care mai este actionar si in alte firme cu sediul in Indiile de Vest. Ce va avea Doina Popoviciu din toate acestea, dupa divort? Nimic, spun surse apropiate, fara a exclude posibilitatea ca milionarul sa transfere o parte din imperiu pe numele unor terti, gandindu-se la amanta Dorothy Constantin. Sau la Gabriela, fiica lui, pe care a reusit sa o atraga de partea lui. De altfel, a si bagat o intreaga avere in magazinele Victoria 46, Victoria Men si Day and Night, toate patronate de amanta Dorothy. Iar acum, dupa ce s-a folosit din plin, zeci de ani, de numele si relatiile de familie ale Doinei Popoviciu, afaceristul „Puiu”  o arunca pe aceasta in ghearele saraciei.

 

Fuge la Monaco

Lipsit de scrupule, milionarul are insa grija sa-si protejeze propriile afaceri, el facand deja demersuri pentru a se retrage si a duce un trai tihnit, alaturi de amanta sa, in Monaco. Dupa ce i-a cedat contractul de inchiriere al apartamentului de lux de la Monte Carlo lui Horatiu Nicolau –chiar, oare cu ce bani se lafaie acesta printre miliardarii lumii? (un apropiat al lui Dumitru Dragomir si artizan al licitatiilor pentru drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga 1)- Puiu Popoviciu a luat contact cu rezidentii romani monegasci (printre care Dragos Dobrescu, Dan Fischer), pentru a-si face intrarea in lumea buna a Principatului. Isi cauta cu asiduitate  o noua locuinta si, drept dovada ca nu mai are de gand sa se intoarca in tara, unde latul DNA si a altor institutii ale statului se strange in jurul sau, isi plaseaza deja administratorii, bodyguarzii si soferii pe la alti oameni de afaceri stabili in Romania

author avatar
Andrei Coman
7.796 afisari

6 COMENTARII

  1. S-o lasam mai moale cu lantul d.n.a.-ului,acesta se strange doar la ordinul basalaului ,impotriva adversarilor politici,nu a celor care-l sprijina pe betivanul national…cand v-a fi dat jos basalaul si clica lui,da,NOUL D.N.A,sau cum se va numi,va trece la arestari in masa,dar asta cand si iapa de la procuratura va fi legata pentru felul in care i-a tolerat golanului national toate mofturile,ifosle si golanelile…cat despre incurcatele ite ale afacerilor cu bani guvernamentali se pare ca iapa asta de kovesi are ceva ..dispute in surdina cu morarul lui basalau..dar mai trebuie ceva timp sa treaca pana veti afla…dumneavoastra….apropos,de unde va informati atat de slab?sau asta este tot ce puteti?

  2. numai prostii scrii draga, legal nevasta are dreptul la avere, e facuta in timpul casniciei,aberati la greu

  3. precup, ia-ti pastilele, handicapatule. du-te si comenteaza la romania mare si tricolorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger