AcasăNewsMiliardarul italian Gianluca Vacchi, motiv de jecmanit clientii

Miliardarul italian Gianluca Vacchi, motiv de jecmanit clientii

Razboiul de marketing dintre Nuba si Loft a atins proportii ridicole

Se stie, in topul nightclub-urilor din Capitala stau doua locatii care isi disputa aprig prima pozitie: Loft si Nuba. Goana dupa prima pozitie a adus Nuba in situatia de a inventa chefuri zise cu staif, in fapt niste facaturi jalnice.

Razboiul de marketing dintre Nuba si Loft a atins proportii ridicole

Astfel, Nuba anunta pentru seara de 8 iunie un mare eveniment. Miliardarul Gianluca Vacchi, playboy italian si simbol al excentricitatii bogatanilor urma sa fie maestru de ceremonii si mare DJ in clubul din Herastrau. Nu stim care e atractia, pentru ca Vacchi pune muzica de numai sase luni si, in afara faptului ca are un corp beton (in club sta la bustul gol) si are niste miscari de dans total atipice, omul nu are ce arata. Dar marketingul clubului a facut din evenimentul respectiv o intamplare cica unica, de parca te chemau la circ sa vezi femeia cu barba si alta nu. In esenta, era vorba de prostit clientii ca sa bage mana cat mai adanc in buzunare.

Italianul e<br >o apariţie<br >insolită<br >Doar când<br >dansează

Astfel, daca voiai un loc la o masa apropiata de italian te costa un fleac de 3.000 de euro. La masa lui, probabil ca suma se tripla lejer. In plus, sursele noastre mai spun ca bauturile pentru miliardar si staff-ul lui au fost aduse de afara, la „pachet”. Adica au venit cu bautura lor, cum se zice. Dar ne asteptam ca, post-chef, sa auzim cum a dat Vacchi nu stiu cate j’de mii de euro pe vreo sticla de sampanie cum alta nu e. Cand colo, nimic. Probabil ca marele eveniment nu a produs destul pentru visteria Nuba, asa ca s-au mai inmuiat cu lauda de sine. Singura veste a fost ca italianul, heterosexual fiind, s-a distrat in club cu superba Cristina Ich. Si gata.

author avatar
Andrei Coman
2.053 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta speciala lucru la domiciliu: din prima luna 1500 RON (lei noi) lunar rapid castig potential (ceea ce inseamna ca il primiti cu conditia sa obtineti rezultatele corespunzatoare), plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Oferim si contract care va garanteaza plata rezultatelor. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email: mirela.kovacs@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger