Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Miliardarii care au pierdut pe mana lui Trump

Miliardarii care au pierdut pe mana lui Trump

Autor:

Victoria candidatului republican a provocat socuri pe piata mondiala a burselor, cauzand piederi uriase celor mai bogati oameni de pe planeta.

 

dolari Miliardarii care au pierdut pe mana lui TrumpBloomberg Billionaires Index il clasifica pe primul loc pe miliardarul Carlos Slim, al cincilea om bogat din lume si primul din Mexic, care a pierdut 5,1 miliarde de dolari, aproape 9,2% din averea magnatului. Alegerea lui Donald Trump a dus la deprecierea cu 12% a peso-ului mexican.

Nu numai Slim, dar si alti miliardari mexicani au avut pierderi: Eva Gondra Rivera, a patra cea mai bogata persoana din tara, a ramas fara 487 milioane de dolari, iar Lorenzo Servitje Sendra, aflat pe locul cinci, si-a subtiat conturile cu 397 milioane de dolari. Bogatii Mexicului reprezinta o treime din clasamentul Bloomberg si au avut, in total, pierderi de 9,3 miliarde de dolari.

Agitatia tranzactiilor la bursa de la New York a dus ca averea insumata a miliardarilor lumii sa scada cu 0,9% pana la 4.400 miliarde de dolari.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!