AcasăNewsMiliardara americana, vinovata in scandalul sclavelor sexuale

Miliardara americana, vinovata in scandalul sclavelor sexuale

In “board-ul” sectei care a influentat zeci de femei

Este vorba de Clare Bronfam, moştenitoarea imperiului de bauturi alcoolice Seagram a pledat vinovata in scandalul sectei Nxivm, in care zeci de femei au devenit sclave sexuale pentru „gurul” Keith Raniere.

In board ul sectei care a influentat zeci de femei

Bronfam, 40 de ani, a pledat vinovata de conspiraţie criminala pentru ascunderea de imigranţi ilegali şi uzurpare de identitate,  insa a scapat de procesul care urmeaza sa inceapa pe 7 mai in acest dosar, cu Keith Raniere pe banca acuzaţilor. Arestata in iulie 2018, Clare Bronfman a facut parte din consiliul de administraţie al Nxivm, organizaţia creata de Keith Raniere, acuzata ca, timp de mai mulţi ani, ar fi avut un cerc de 15-20 de femei aflate sub influenţa sa. Toate aceste femei s-au angajat sa intreţina relaţii sexuale cu Keith Raniere. Bronfam este teoretic pasibila de o pedeapsa de 25 de ani de inchisoare, insa recomandarile prevad in cazul sau o sentinţa de circa doi ani de inchisoare, a declarat un purtator de cuvant al procurorului federal din Brooklyn. Pedeapsa in cazul sau urmeaza sa fie pronunţata pe 25 iulie. Clare Bronfman este suspectata, impreuna cu sora ei, Sara, ca ar fi adus peste 100 de milioane de dolari sectei Nxivm, care işi desfaşura activitatea in regiunea Albany, in statul New York. Clare este fiica lui Edgar Bronfman, preşedintele Canadian al gigantului Seagram, o companie cu o cifra de afaceri estimata de 2,7 miliarde de dolari.

author avatar
Andrei Coman
742 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vedeti tanti ca si guru Grig tot asa. Da la noi pedepse mici 1-2 ani cu suspendare rar 1 an de mititica scrii 10 15 carti si iesi in 5 luni. Daca va da americanii drumu mai repede in 15,20 de ani sa intrebati de sectantul Grig din Romania in Olanda. Era cel mai tare in Slatina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger