AcasăNewsMihail Vlasov si una dintre fiicele sale ajung in instanta

Mihail Vlasov si una dintre fiicele sale ajung in instanta

Cel de-al treilea dosar instrumentat de catre procurorii DNA in care apare numele fostului sef al Camerei de Comert si Industrie va ajunge in instanta, mai exact pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

Acuzat de folosire a influentei sau autoritatii in scopul obtinerii unor foloase, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata, toate in forma continuata, Mihail Vlasov a fost trimis in judecata in acelasi dosar in care sunt cercetati atat fiica acestuia, Ingrid Vlasov, acuzata de complicitate la delapidare in forma continuata, cat si sotul acesteia din urma, Marian Nedelcu.

In aceeasi cauza vor ajunge, de asemenea, in fata judecatorilor si un fost reprezentant al Camerei de Comert si, respectiv, un fost sef in cadrul Romexpo SA, acuzati, printre altele, de delapidare, din cate s-a anuntat, joi, din directia DNA.

In dosarul de fata, procurorii sustin ca, ani la rand, incepand din 2008 si pana in 2014, Mihail Vlasov ar fi profitat de functia de conducere in cadrul Camerei de Comert pentru a obtine „foloase materiale personale si pentru persoane din anturajul sau”, ba chiar ca „si-a insusit sume de bani din bugetul C.C.I.R., pe care le-a cheltuit in interes propriu”, printre altele si „suma de 702.487,68 lei retrasa din contul bancar al C.C.I.R., prin plati efectuate cu cardul catre mai multe cazinouri, pentru participarea la jocuri de noroc, fara sa o restituie”.

Nu e prima oara cand Mihail Vlasov ajunge in fata instantei. A mai fost trimis in judecata in alte doua dosare, in care a fost acuzat de coruptie, in calitate de sef al institutiei pe care a condus-o. Se intampla in primavara lui 2014 si in vara anului trecut.

331 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger