Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mihail Vlasov, eliberat conditionat

Mihail Vlasov, eliberat conditionat

Autor:

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a redevenit un om liber.

 

vlasov1 350x278 Mihail Vlasov, eliberat conditionat

UPDATE: Mihail Vlasov a parasit detentia in cursul dupa-amiezii, spunand ca va merge acasa, la familie, la Iasi.

—-

Totul, dupa ce, din cate anunta televiziunile de stiri, Tribunalul Vaslui a dat, vineri, unda verde cererii prin care acesta solicitase eliberarea conditionata.

Decizia fiind una definitiva, Mihail Vlasov urmeaza sa paraseasca, in orele urmatoare, detentia. Hotararea Tribunalului vasluian a mentinut, practic, decizia luata in prima faza, in septembrie, de catre magistratii de la Judecatoria Vaslui.

Fostul numar 1 in cadrul Camerei de Comert si Industrie a fost condamnat definitiv la cinci ani si opt luni de detentie, fiind acuzat de coruptie.


2 comentarii to Mihail Vlasov, eliberat conditionat

  1. EMIGRANTUL

    UN GOLAN CE TREBUIA INCHIS PE VIATA…………

  2. d.ecebalus

    Prin 1995 am fost la un proces la Piatra Neamt. Acolo mi s-a spus ca dosarul urmeaza sa fie repartizat altui judecator deoarece judecatorul Vlasov a fost dat afara din magistratura pentru legaturi cu infractorii. Ulterior mergand la proces am intrebat de judecatorul Mihail Vlasov si mi s-a spus ca il gasesc la Iasi deoarece a intrat in aavocatura. La scurt timp am aflat ca ajunsese decan al baroului de avocati Iasi si mai apoi sef al Camerei de Comert Iasi. Asta-i traseul unui infractor. Prieten bun cu judecatoarea Pivniceru ajunsa de la Iasi judecator la Curtea Constitutionala si Tudorel Toader cu voia dv. ajuns tot de la Iasi la fel la Curtea Constitutionala iar in prezent ministru al justitiei.Din gasca la Iasi facea
    parte si fostul avocat cred ca era vorba de Fenechiu ajuns dupa gratii deoare a vandut statului niste transformatoare casate dar vopsite ca noi. De la Iasi mai sunt si altii pe care nu-i mai nominalizez


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!