AcasăNewsMihail Neamtu isi recruteaza candidatii de pe Facebook

Mihail Neamtu isi recruteaza candidatii de pe Facebook

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, atrage noi adepti cu ajutorul retelelor de socializare

Proaspat inscrisa in Registrul Partidelor Politice, Noua Republica, formatiune infiintata de Mihail Neamtu, duce lipsa de cadre.

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, atrage noi adepti cu ajutorul retelelor de socializare

Noua Republica isi cauta candidati. Nu la mica publicitate, ci pe Facebook. ”Cautam oameni de valoare pentru a candida din partea Noii Republici in 2014 sau 2016. Sunt mii de romani valorosi in afara clasei politice.  De ce stau pe margine? Poate pentru ca se simt mintiti si pacaliti. Pe oamenii liberi, integri si virtuosi trebuie sa ii gasim si sa ii promovam! Aveti niste CV-uri? Rog mail”, a postat Neamtu pe pagina lui de socializare.

Pe cat ii este de mic partidul, pe atat de mari ii sunt ambitiile, Neamtu anuntand, totodata, ca intentioneaza sa se afilieze conservatorilor europeni si sa aiba candidat la prezidentiale.

author avatar
Adelina Ionicel
221 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cea de a patra republica – NR(Noua Republica),dupa RPR(Republica Populara Romana),RSR(Republica Socialista Romania) si RR(Republica Romania), este tot un produs al PCR. Ceausescu nu fi trist, PCR merge-nainte prin partidul fesenist(comunist), – patul grerminativ al partidelor politice aparute dupa 25 decembrie 1989.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger