AcasăNewsMihai Voicu: Ungureanu nu figureaza in baza de date ca membru PNL....

Mihai Voicu: Ungureanu nu figureaza in baza de date ca membru PNL. Legaturile lui cu PNL-ul sunt zero

Mihai Voicu

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, afirma ca premierul nu figureaza in baza de date a partidului ca membru si ca „legaturile lui Mihai Razvan Ungureanu cu PNL-ul sunt zero, atat din punctul de vedere al apartenentei birocratice, dar si din punct de vedere politic”.

Mihai Voicu

„M-am saturat de aceste aluzii ale domnului Ungureanu si de acum inainte le voi ignora. Adevarul este urmatorul, si este public, il cunoaste toata lumea. Domnul Ungureanu este un premier propus de Traian Basescu, sustinut de PDL si aliatii lor din majoritatea guvernamentala”, a declarat, joi, Mihai Voicu, potrivit Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al PNL, „legaturile lui Mihai Razvan Ungureanu cu PNL-ul sunt zero, atat din punctul de vedere al apartenentei birocratice, dar si din punct de vedere politic”.

„Dansul nu figureaza in baza noastra de date ca membru, pur si simplu. Cu toate acestea, amanuntul birocratic este secundar fata de realitatea politica. Ce legatura are Mihai Razvan Ungureanu cu PNL-ul? Ceea ce face el in fruntea Guvernului nu ar face niciodata liberalii. Important este ca premierul nu are legatura cu noi prin politicile pe care le promoveaza, prin modul de comportament, prin actul de guvernare”, a tinut sa mentioneze Mihai Voicu.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca se considera in continuare membru PNL, pentru ca este autosuspendat din acest partid. Seful Executivului a adaugat ca ii cere presedintelui formatiunii liberale, Crin Antonescu, sa il invite la o sedinta a Biroului Politic al PNL. „Nu am motive sa demisionez din PNL”, a mai spus Ungureanu.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger