AcasăNewsMihai Tudose fuge din PSD

Mihai Tudose fuge din PSD

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat, ieri, din PSD pe facebook. Marele ”Terente” de la Piata Victoriei nu a avut curajul sa solicite oficial demisia si sa-si depuna cererea la partid. A zis ca e mai bine pe contul de socializare.

Fost premier, Tudose a anuntat ca se inscrie in PRO Romania, afirmand ca a constatat cu tristete ca o parte din actuala echipa de conducere a PSD a inlocuit agenda publica cu agende personale. Tudose, ca un om de stanga , sincer, curat (SIC!) a scris ca va ramane devotat ”Brailei si Romaniei. Ma voi alatura unei echipe cu care impartasesc aceleasi valori, echipei PRO Romania si voi ramane omul, braileanul si romanul pe care il stiti. (…) Acum 27 de ani am intrat in politica din dorinta de a face ceva pentru Braila si pentru Romania”. Cu ”lacrimi de crocodil” a continuat: ”astazi, aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an am constatat cu tristete ca o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda, ca orice incercare de dialog si dezbatere interna a problemelor reale ale Romaniei nu este luata in seama”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

author avatar
Ramona Feraru
308 afisari

2 COMENTARII

  1. In curind o sa fuga si Bau-Baul Flausat la Moscova! Pacat ca fuge cu Milioanele noastre cu tot!

  2. ProRomania un soi de UNPR a ismenarului gen(r) Gabița Oprea. În care se întâlnesc mercenari ca cei 400 tremisi de Putin pe solde de invidie în Venezuela proMaduro. Ei vor face și desface vor perpetua moscoviza și Belgradiza vor felia și sorta partide, vor decide și legifera pe principii preexpuse.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger