AcasăNewsMihai Razvan Ungureanu, atac dur la adresa premierului: "Ponta se reconfigureaza. Mai...

Mihai Razvan Ungureanu, atac dur la adresa premierului: „Ponta se reconfigureaza. Mai cu binele, mai cu bata … „

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a lansat, joi, un atac dur la adresa actualului premier, Victor Ponta.

Mihai Razvan Ungureanu sustine, printre altele, ca „multi social-democrati au inceput sa vorbeasca pe la Directia Nationala Anticoruptie in favoarea celor care il vor plecat din fruntea Guvernului pe premierul Victor Ponta”.

De asemenea, Mihai Razvan Ungureanu spune, la Adevarul Live, ca „am avut un gust amar vazand cat de inestetica este campania de imagine pe care si-o face domnul Ponta astazi. Este un amestec: nevoia de supravietuire, dar si nevoia de a-si asigura un sprijin politic si popular pentru ca bate la poarta un Congres si trebuie umplute locurile goale de pe podiumul acelui Congres, pentru ca sunt multi zei PSD care bat treptele DNA”.

Concluzia fostului premier este cat se poate de clara: „Domnul Ponta se afla intr-un proces de reconfigurare. Acum incearca sa se recompuna. Este derizoriu sa faci o serbare dintr-o chestiune (n.r. – trei ani de guvernare PSD) care a insemnat o nota proasta pentru democratie. Au fost cumparate constiinte de parlamentari. Mai cu binele, mai cu bata, mai cu amenintari. Asa s-a facut majoritatea. Nu a fost un proces natural”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger