AcasăNewsMihai Leu a fost diagnosticat cu o boala cumplita: cancer!

Mihai Leu a fost diagnosticat cu o boala cumplita: cancer!

Fostul pugilist a primit o veste grea, la finele anului trecut: analizele au scos la iveala faptul ca suferea de o forma rara a unei boli grele – cancer.

Desi, cu siguranta, nu i-a fost usor sa lupte cu un diagnostic atat de dur, Mihai Leu nu s-a lasat prada deznadejdii si a avut incredere in doctori, iar acum e cat se poate de optimist. Mai ales ca, dupa cum a marturisit insusi fostul campion la box, pentru wowbiz.ro, rezultatele primite de la medici sunt de natura sa ii dea sperante ca totul va fi bine.

De altfel, odata ce s-a raspandit vestea ca a fost diagnosticat cu cancer rectal, fostul sportiv in varsta de 46 de ani a explicat, marti, ca a fost supus deja unei interventii chirurgicale, intrand in grija celebrului chirurg bucurestean Irinel Popescu, iar rezultatele operatiei sunt cele sperate. „Am invins cancerul si, acum, ma simt bine!!! Am trecut printr-o interventie medicala la Spitalul Fundeni si am reusit sa imi revin. Doctorul Irinel Popescu m-a operat, iar apoi mi-am refacut analizelele. Cu ele am plecat la Viena, la o clinica de specialitate, si medicii de acolo mi-au spus clar ca nu mai prezint semnele bolii, tumora a fost inlaturata definitiv”, a declarat Leu, pentru sursa citata.

Astfel, cu ajutorul medicilor si al apropiatilor -indeosebi al sotiei si al fiului, Mihai Leu si-a revenit, atat dupa operatia suferita la Spitalul Fundeni, cat si dupa tratamentul urmat dupa acesta interventie delicata.

sursa foto: mesagerulhunedorean.ro

623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger