AcasăNewsMihaela Tatu si Gabriela Cristea, tepuite de Mihaita Talent

Mihaela Tatu si Gabriela Cristea, tepuite de Mihaita Talent

Mihaela Tatu si Gabriela Cristea sunt doar doua dintre victimele lui Mihaita Talent, un individ care a reusit sa prosteasca zeci de persoane folosindu-se de o poveste trista si un scenariu bine pus la punct, menit sa stoarca lacrimi si sa smulga bani din buzunarele oamenilor cu dare de mana si frica de Dumnezeu.

Mihaita Talent, in fata casei sale cu termopane, despre care spune ca este de nelocuit, pentru a starni mila semenilor

“National” prezinta o poveste halucinanta, al carei protagonist este un individ abonat la posturile Tv, care se foloseste de un scenariu incredibil pentru a face  bani pe banda rulanta. Mihai Caldararu, un bucurestean de 26 de ani autointitulat Mihaita Talent, a demarat o adevarata campanie de presa pentru a-si rotunji veniturile, folosindu-se de un trecut nefericit, de numele unei organizatii neguvernamentale si de o institutie-cheie: Camera Deputatilor.

Mihai, alaturi de tatal sau, Gheorghe Caldararu

Investigatiile reporterilor “National” au plecat de la un telefon banal primit la redactie de la un asa-zis presedinte de ONG. “Sunt Florica Marin, reprezentanta unei organizatii ce colaboreaza cu Camera Deputatilor, si as dori sa cerem sprijinul semenilor pentru a-l ajuta pe Mihaita Caldararu, aflat acum intr-o situatie disperata. A trait 18 ani prin orfelinate, iar acum locuieste cu parintii sai si cei cinci frati intr-un subsol mizerabil, plin de igrasie”, a declarat asa-zisa Florica Marin, care, in calitate de presedinte de ONG, sunase de pe un numar de mobil cu o suspecta alura de cartela pre-pay.

Mihaela Tatu l-a ajutat pe Mihai Caldararu sa devina cunoscut

Si mai suspect ni s-a parut faptul ca presupusa doamna Marin ne-a rugat sa nu-i amintim numele ei sau al organizatiei in materialul pe care urma sa-l publicam, argumentand ca tot ce-si doreste este sa ajute “un suflet amarat”. Mai multe publicatii s-au grabit sa mediatizeze cazul “socant”, apeland la marinimia celor cu dare de mana sa-l ajute pe artistul aflat in impas atat cu hrana, cat si cu bani, ce puteau fi virati intr-un cont specificat in comunicatul emis de ONG.

Nu e la prima inselaciune

Mihai Caldararu a impresionat-o profund pe Gabriela Cristea Toader

Misterul campaniei umanitare s-a elucidat dupa ce reporterii nostri au discutat cu secretarul general al organizatiei respective, Raluca Olteanu, care este si fiica adevaratei Florica Marin. “Mama mea este in spital, sta cu nepotelul ei. N-avea cum sa va sune ea! Sigur ca-l stim pe Mihai Caldararu, a fost director voluntar la noi. Mihai nu este la prima abatere de acest gen. Tocmai de aceea l-am si dat afara din ONG, fiindca escroca lumea si a falsificat mai multe documente  folosind stampila noastra. Chiar zilele trecute m-a sunat o persoana care m-a anuntat ca a dus o masina de conserve la el acasa, dupa ce a vazut un anunt al ONG-ului nostru. Nu stiam despre ce este vorba, dar nici nu i-am spus ca Mihaita este un escroc, pentru ca nu am vrut sa-i fac rau. Si-asa e batut de soarta!’’, a declarat pentru “National” Raluca Olteanu.

Mihaita nu a ratat ocazia de a se poza alaturi de primarul Neculai Ontanu

Contactat ieri pe numarul de telefon al “Floricai Marin”, Mihaita a raspuns pe un ton taios, cu voce ragusita: “Nu e nicio Florica la numarul asta!” Realizand insa ca a “comis-o”, a sunat rapid inapoi, dregandu-si vocea. “Sunt doamna Marin, va multumesc pentru ca va implicati in cazul lui Mihai. E un baiat extraordinar. Dumnezeu sa va ajute!”, a spus Mihaita Talent, pitigaindu-si vocea.  Jurnalistii nostri au descoperit ieri ca nici “subsolul plin de mucegai” in care locuieste pseudoartistul nu e chiar atat de insalubru.

In timp ce tatal lui Mihaita Talent pufaia o tigara la poarta, mama lui – care, potrivit comunicatului, mai are putin si moare – trebaluia prin casa dichisita, cu ferestre termopan, prin care se puteau observa un televizor color, mobilier modern, gresie si faianta. Fastacit de vizita neasteptata, talentul lui Mihaita a inceput sa dea rateuri. “Avem termopane si TV color, dar oricum, asta nu e casa mea, ci a mamei! Sunt un copil amarat, mi-ar prinde bine niste ajutoare si niste bani. Sa treceti numarul contului in articol, sa stie lumea unde sa-mi trimita bani!”, a baiguit Mihaita. In timp ce individul incerca sa-l convinga pe ziarist ca orice ajutor este binevenit, reporterul a apelat numarul “Floricai Marin”, iar telefonul din mana lui Mihaita Talent a inceput sa sune. Tanarul s-a albit instantaneu si a spus, cu voce stinsa: “O sa dati ceva de rau? Va rog, nu scrieti de rau…”

Le-a impresionat pana la lacrimi pe Mihaela Tatu si Gabi Cristea

Mihaita Talent a fost invitat la mai multe emisiuni, printre care si cele realizate de Gabriela Cristea si Mihaela Tatu. Gazdele emisiunilor s-au aratat impresionate de povestea de viata a tanarului, iar Tatu chair a fost la un pas de a izbucni in lacrimi atunci cand artistul invitat a cantat “Casa parinteasca nu se vinde”.

author avatar
Narcis Voica
10.101 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger