AcasăNewsMihaela Radulescu, atac dur la adresa iubitorilor de maidanezi: "Sunt javre ..."

Mihaela Radulescu, atac dur la adresa iubitorilor de maidanezi: „Sunt javre …”

Ca orice vedeta care se respecta, Mihaela Radulescu s-a implicat si ea in problema cainilor comunitari care bantuie pe strazile oraselor din Romania.

Vedeta de televiziune a avut un mesaj dur impotriva iubitorilor de maidanezi, care solicita ca animalele sa fie libere, pe strazi, dar si impotriva politicienilor, despre care spune ca „nu sunt capabili sa gestioneze o criza, indiferent de natura ei”.

Marcata de incidentul in urma caruia Ionut Anghel, un baietel de numai 4 ani, a fost omorat de o haita de maidanezi, Mihaela Radulescu i-a atacat pe iubitori de maidanezi anuntand ca „batranii si copiii nostri sunt mai pretiosti decat orice caine si cine neaga acest adevar este javra si nu om”.

Vedeta propune si o solutie pentru rezolvarea acestei crize, solutie aplicata in mai toate tarile civilizate din occident. „Intai ar trebui stransi toti cainii de pe strazi, apoi, in functie de bugetul disponibil, animalele ar putea fi plasate in adaposturi. In cazul in care fondurile limitate nu ar permite intretinerea lor in astfel de locuri, ar trebui acordat un numar de zile in care cetatenii care ar vrea sa adopte un caine ar avea aceasta sansa, restul neadoptati fiind eutanasiati”.

author avatar
Cristi Ionita
19.762 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger