AcasăNewsMihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL

Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL

Senatorul Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid.

„Mi-am depus demisia azi (luni – n.r.) la partid. E un act unilateral. Voi ramane simplu membru de partid”, a declarat Mihaela Popa. Ea a spus ca a fost dezamagita de afirmatiile liderului PDL Emil Boc in cazul demisiei din partid a prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde.

„Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu vrea sa fiu acceptata intr-un for de conducere, ci vreau sa fiu aleasa. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant”, a declarat Mihaela Popa.

Popa a mai spus ca il va sustine in continuare pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca spera ca acesta sa faca ceea ce nu a facut Emil Boc. ‘Sper sa deschida concursurile reale, chiar daca pentru un post se inscriu o suta de candidati. Tinerii vad ce se petrece in institutiile europene”, a adaugat Mihaela Popa.

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a anuntat inca de vineri ca intentioneaza sa demisioneze din Biroul Permanent National al PDL. Ea s-a aratat dezamagita de afirmatia liderului PDL Emil Boc, respectiv ca l-a numit pe Sorin Frunzaverde in functia de prim-vicepresedinte la congresul partidului de anul trecut. „Si eu sunt vicepresedinte, l-am sustinut pe Vasile Blaga la sefia partidului, deci ce sa cred, ca Boc m-a asezat pe o lista?”, a afirmat Mihaela Popa.

Ea a adaugat ca plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL reprezinta o pierdere importanta pentru partid, intrucat acesta era un bun strateg si un om respectat in interiorul partidului. Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, luni, ca a incercat sa o convinga pe colega sa Mihaela Popa sa nu demisioneze din conducerea partidului, insa aceasta „o tine pe-a ei”. Intrebat cum comenteaza faptul ca Mihaela Popa intentioneaza sa demisioneze din BPN al PDL, Theodor Paleologu a raspuns: „Am incercat sa o conving sa nu o faca, am vorbit cu dansa”. El a adaugat ca aceasta „o tine pe-a ei”.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca, in opinia sa, Mihaela Popa nu va pleca din Biroul Permanent National al PDL si crede ca aceasta a „perceput mai mult sentimental plecarea lui Sorin Frunzaverde din partid”.

author avatar
Ciprian Purice
190 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce oare nu recunoastem ca pentru Boc, un om onest dealtfel, conducerea PDL-ului in anul 2012 este o palarie mult prea mare?
    Cred ca domnul Boc ar trebui sa faca urgent, ceva in acest sens.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger