AcasăNewsMicrobuz lovit de TIR, pe DN 68: 9 raniti

Microbuz lovit de TIR, pe DN 68: 9 raniti

Mobilizare masiva, vineri in jurul pranzului, in judetul Hunedoara, in urma unui apel care anunta producerea unui grav accident rutier in care a fost implicat un microbuz de transport persoane.

Din primele informatii, noua oameni au avut de suferit de pe urma coliziunii microbuzului cu un autotren, accident ce a avut loc pe DN 68, in localitatea hunedoreana Zeicani. In ajutorul lor au intervenit intr-o prima faza medicii de la Ambulanta, care, dupa ce le-au acordat primul-ajutor, au decis in cazul carora se impune transportul la spital.

Avand in vedere numarul mare al victimelor – 9 persoane: soferul microbuzului si opt pasageri ai vehiculului respectiv, din cate anunta IPJ Hunedoara – a fost vorba despre o operatiune complexa menita sa vina cat mai rapid cu putinta in ajutorul ranitilor, cu interventia mai multor ambulante, dar si a unor echipaje de descarcerare.

Din cate mentioneaza politistii, a fost vorba despre un impact frontal, iar microbuzul implicat in accident facea curse intre Timisoara si Targu Jiu.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la circumstantele in care a avut loc coliziunea, insa la locul accidentului au ajuns si echipaje de politie, oamenii legii urmand sa faca masuratori si sa discute cu martorii, pentru a lamuri aceste chestiuni. In cazul de fata s-a deschis deja un dosar penal.

sursa foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger