AcasăNewsMicrobuz implicat intr-un accident, pe DN 11, in Brasov

Microbuz implicat intr-un accident, pe DN 11, in Brasov

Echipele de interventie s-au indreptat de urgenta, duminica dupa-amiaza, la kilometrul 10 al drumului national 11, zona in care a avut loc un accident de circulatie.

Din primele date facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in evenimentul rutier produs dupa ora 16, au fost implicate un microbuz si un autoturism. Coliziunea s-a produs pe raza judetului Brasov, pe DN 11 Harman-Lunca Calnicului.

Catre locul semnalat in apelul facut catre autoritati au pornit ambulante, dar si echipaje de politie. Avand in vedere ca accidentul s-a produs in urma cu scurt timp, nu se cunosc informatii in privinta unor eventuale victime si nici cat de puternic au fost avariate autovehiculele implicate. Ceea ce se stie, insa, este faptul ca, din cate se mai anunta din directia Centrului Infotrafic, circulatia autoturismelor in zona in care a avut loc incidentul era complet blocata, pe ambele sensuri, cu aproximativ un sfert de ceas inaintea orei 17.

Conditiile in care s-a produs impactul urmeaza sa fie elucidate de catre oamenii legii ajunsi la fata locului, dupa ce se vor face masuratori si se va sta de vorba cu martorii.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger