AcasăNewsMicrobuz cu pasageri, accident pe DN 7: mai multi raniti

Microbuz cu pasageri, accident pe DN 7: mai multi raniti

Un mijloc destinat transporturlui de persoane, si in care, pe langa sofer, se aflau mai multe persoane, a fost implicat, luni dimineata, intr-un accident de circulatie.

Accidentul a avut loc in jurul orei 9, pe DN 7, drum national ce leaga Deva de Arad, in perimetrul ce leaga localitatile hunedorene Godhadia de Gurasada.

Din motive neclare inca, conducatorul auto a ajuns cu microbuzul in afara partii carosabile, dupa ce, potrivit precizarilor reprezentatilor Centrului Infotrafic la Politiei Romane, barbatul aflat la volan a pierdut controlul directiei de mers.

La fata locului a fost chemata, la scurta vreme dupa producerea accidentului, ambulanta, pentru ca medicii sa poata sa le acorde primul-ajutor victimelor, inainte de a le transporta la spital. Din primele informatii disponibile de la fata locului, reiese faptul ca mai multe persoane au suferit leziuni, insa numarul victimelor nu este cunoscut cu exactitate.

Ca urmare a evenimentului rutier nedorit, circulatia in zona a fost oprita aproximativ o ora, ulterior fiind reluat pe un singur sens, alternativ.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger