AcasăNewsMicii, interzisi pe piata din Romania? Ce a anuntat Ponta, chiar de...

Micii, interzisi pe piata din Romania? Ce a anuntat Ponta, chiar de 1 mai!

Romanii s-au speriat sa auda ca micii ar putea disparea de pe piata autohtona, mai ales ca zvonurile au aparut chiar inainte de 1 mai, cand multi obisnuiesc sa iasa la iarba verde, sa friga mititei pe gratar si sa stinga masa copioasa cu o bere. Premierul Ponta a facut un anunt in acest sens chiar de Ziua Muncii.

Nici vorba ca micii sa fie interzisi de la comercializare! Seful Guvernului a tinut sa-i linisteasca pe romani, dar si pe primarul Vanghelie, cunoscut pentru ca in ultimii ani a organizat mai multe petreceri in aer liber pentru locuitorii din sectorul pe care-l conduce. „A fost o poveste asa pentru presa. Am si primit azi (miercuri-n.r) o informare de la Departamentul de Afaceri europene sa linistesc lumea. Nu se interzic micii. Sa-l linistesc si pe primarul de la 5”, a spus Ponta zambind.

Asadar, romanii vor gasi in continuare mici in galantarele supermarketurilor, in ciuda informatiilor vehiculate in ultimele ore, conform carora preparatul din carne tocata ar putea sa dispara de pe piata incepand cu luna iunie, pentru ca ar contine aditivi alimentari pe care normele europene le interzic.

916 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger