Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mici si bere la sediul PSD. Si un nou pariu cu Dragnea

Mici si bere la sediul PSD. Si un nou pariu cu Dragnea

Autor:

Dupa cum se stie, Dragnea a castigat recent un pariu cu un internaut, ramasag pus pe o lada de bere.

 

mici 3 Mici si bere la sediul PSD. Si un nou pariu cu DragneaGalateanul, taximetrist de meserie, si-a respectat cuvantul si a venit luni in Capitala. Cu putine minute inainte de ora 17, a intrat pe poarta sediului PSD din Kiseleff, cu tot cu lada de bere, decis sa, insa, nu manance din micii promisi de Dragnea. In ideea ca pariul era pe bere, nu si pe mici.

mici 4 Mici si bere la sediul PSD. Si un nou pariu cu DragneaDragnea si Lungu si-au strans mana, au desfacut cate o sticla cu bere si s-au asezat la masa, in foisorul din curtea sediului social-democrat. In ciuda mirosului imbietor si a faptului ca seful PSD a anuntat ca micii sunt de la fiul sau, facuti din porc si vita, musafirul nu s-a lasat convins nici macar sa-i guste. Omul nu s-a sfiit sa-si spuna punctul de vedere, unul critic la adresa PSD, partid care sustine ca nu se bucura de votul sau.

mici 2 350x272 Mici si bere la sediul PSD. Si un nou pariu cu Dragnea

Dragnea a oferit mici si reporterilor prezenti la sediul PSD

La un moment dat, s-a mai pus un ramasag. “Facem un pariu pe autostrazi, pana la sfarsitul mandatului ?”, l-a intrebat Dragnea pe interlocutorul sau, care s-a declarat neincrezator ca vor fi “mai mult de 150 km dati in folosinta”. “Facem mai multi”, a replicat seful PSD. S-a pus, asadar, din nou un pariu pe o naveta de bere. Ca bonus, fagaduiala ca la onorarea viitorului parius, galateanul va manca din micii pe care Dragnea ii va pune la bataie.

mici Mici si bere la sediul PSD. Si un nou pariu cu Dragnea

Oricat a fost imbiat, galateanul nu a vrut sa incerce micii de la sediul PSD    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!