AcasăNewsMici cu Moet, „meniul zilei” pe Soseaua Nordului

Mici cu Moet, „meniul zilei” pe Soseaua Nordului

Dincolo de chestiunea bugetului pentru Armata, mai importanta ca Ordonanta 114, peste meciurile Dragnea-TT, Dancila-Iohannis, UE-SUA si/ sau alte „derby-uri” neaose, relaxarea protipendadei Capitalei depaseste orice interes. Iar cand vine vorba de buna-dispozitie, „mogulasii” nu tin cont de nimic. Este cazul fiului cel mic al unui ex-patron de presa, baiat de bani gata si cu relatii la cel mai inalt, pentru care satisfactia iesirii in oras nu tine cont de reguli nescrise si cutume hi-life.

Combinatia de mici cu sampanie a devenit trend in restaurantele de fite

Se spune ca o seara reusita incepe cu o masa buna. Iar o masa buna, pe Dambovita, se traduce prin mici cu cartofi prajiti. Ca ne place sau nu, ca unii sau altii se simt au ba lezati, asta-i realitatea. Si este realitatea si intr-o lume considerata de top, ca sa nu-i spunem model.

Capitala da ora exacta

Cand vine vorba de moda sau distractie, Capitala da ora exacta. Este un adevar unanim recunoscut, dincolo de prejudecati si ambitii locale revarsate de asa-zisi „trend-setteri” care vorbesc maai mult decat fac. Cand vine vorba de bani, Bucurestiul e punctul culminant. Cel mai fitos loc din tara. Exclusivismul la el acasa.

Iar aici intra in scena noua generatie a baietilor de bani gata. Pustii care nu privesc nota de plata si care nici nu tin cont de cutume cand vor sa se simta bine. Vorbim despre viitorii milionari ai Romaniei, cei care n-au retineri si prejudecati, baieti care ies in oras si comanda, la cele mai tari „carciumi”, mici cu …sampanie Moet! Pardon pentru o anumita categorie sociala, ceva perfect normal pentru viitorul anteprenoriat al tarii! Pe umerii lor va sta economia romaneasca, asa ca viziunea lor despre viata si  bunadispozitie capata o importanta majora; iar daca juniorii cer sa manance „mici cu Moet”, apoi gratarele sa sfaraie si bulele sa se intreaca in pahare!

Nonconformism bucurestean, mai ceva ca la Paris

Scria in presa internationala, mai zilele trecute, ca miliardarii nigerieni comanda pizza de la Londra, livrare executata „prompt” de British Airways.

Ei bine, africanii par minciuna pe langa mofturile unui pui de mostenitor roman, baiatul unui tata ce candva stapanea un imperiu media, nepotul unui fost „kovesist” comunist. De fiecare data cand isi face simtita prezenta pe „Nordului”, adamul pufos se dezbara de reguli si comanda ospatarilor „mici si sampanie Moet” pentru el si amicii care-l insotesc. Ce daca nu se potriveste, stomacul isi face treaba si executa orice i se livreaza! Iar pofta intrece manierele unei societati snoabe.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
993 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger