Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mica remaniere de toamna in Delta

Mica remaniere de toamna in Delta

Autor:

Dupa ce a facut frumos in fata natiei, imbracat in ie si aclamat de amazoanele pesediste, Liviu Dragnea s-a retras discret in Delta, insotit de Ciolacu si Tanase si Tariceanu.

 

dragnea tariceanu 720x479 Mica remaniere de toamna in Delta

Mariajul Dragnea – Tariceanu scartaie din ce in ce mai tare

Conform unor ziceri din PSD, Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose si Calin Popescu Tariceanu ar fi avut sambata, inainte de deplasarea pesedistilor la Sinaia, o intalnire ferita de urechi straine. Motiv pentru care nici nu a avut loc la malul aglomerat al marii, ci pe canalele discrete ale Deltei. Desi sursele nu au detaliat subiectele abordate, coincidenta face ca pe piata sa se vehiculeze, in paralel, un zvon legat de iminenta unei mici remanieri de toamna – programate se pare pentru jumatatea lunii septembrie. Informatia arunca o raza de lumina asupra intalnirii din Delta din moment ce unul dintre ministrii vizati este Gratiela Gavrilescu – colega de partid cu Tariceanu.

Ministerul Mediului balanseaza intre doua doamne, Gavrilescu si Pana

ziuanews.ro Gratiela Gavrilescu 720x480 Mica remaniere de toamna in DeltaSurse guvernamentale sustin ca se preconizeaza desfiintarea Ministerului Apelor si Padurilor (institutie infiintata in acest an si condusa de pesedista Doina Pana) si readucerea celor doua domenii sub pulpana Mediului. Un Mediu care ar urma insa sa nu mai fie administrat de actualul ministru – ALDE-ista Gratiela Gavrilescu, ci de pesedista deposedata de Ape si Paduri Doina Pana. Iar daca asa vor sta lucrurile, asta inseamna si ca tensiunile care mocnesc intre PSD si ALDE s-au apropiat de punctul critic, in care ALDE va fi nevoita ori sa-si reduca simtitor pretentiile guvernamentale ori sa spuna ”pa” Palatului Victoria. Implicit, se poate banui si ca PSD a batut deja palma cu suficienti parlamentari ”stranieri”, asigurandu-si astfel spatele in eventualitatea divortului de ALDE. Un divort care pare tot mai probabil cata vreme pesedistii considera ca parteneriatul cu oamenii lui Tariceanu ii costa cat nu face iar acestia din urma dau semnale ca sunt satui pana peste cap de ”aberatiile” economico-fiscale lansate de social-democrati. In plus, pesedistii nu vad cu ochi buni intentia lui Tariceanu de a candida pentru Cotroceni in 2019. Revenind la remanierea propriu-zisa, mai trebuie spus ca pe lista neagra este trecut si Ministerul Comunicatiilor. Institutie careia multi pesedisti nu-i vad utilitatea, desi la conducere se afla un coleg de-al lor de partid, Lucian Sova.

doina pana paduri 667x500 Mica remaniere de toamna in Delta


1 Comentariu la Mica remaniere de toamna in Delta

  1. VERONICA

    POPORUL ROMAN NU ARE asa cum arata sistemul politic IN STRUCTURA SA NUMAI CRETINI, RETARZI, NIMFOMANI, TICALOSI, CIOCILINE MASCULINE SI FEMININE, BANDITI, HOTI , ETC care sa-l reprezinte…………..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!