Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Metrorex, precizari dupa incidentul de la Dristor 1: o degajare de praf, nu de fum

Metrorex, precizari dupa incidentul de la Dristor 1: o degajare de praf, nu de fum

Autor:

Verificarile tehnice facute ca urmare a episodului de luni dimineata, in urma caruia mai multi pasageri au fost coborati dintr-o garnitura de metrou oprita la Dristor 1, au scos la iveala faptul ca nu ar fi fost vorba despre fum, cum au crezut unii calatori, ci despre o degajare de praf.

 

metrou Metrorex, precizari dupa incidentul de la Dristor 1: o degajare de praf, nu de fumIncidentul – care a cauzat, temporar, unele intarzieri in parcursul unor trenuri in subteran – s-a produs intr-o garnitura care circula pe Magistrala 1, catre Piata Unirii. Metrorex a confirmat faptul ca “mai multi calatori au anuntat o posibila degajare de fum si au anuntat serviciul national de urgenta apeland la 112”. Ca urmare a aceste situatii, trenul a fost oprit in statia Dristor 1, iar calatorii au fost debarcati.

Ulterior, atat echipele Metrorex, cat si reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au trecut la verificarea starii tehnice a trenului. “Astfel, nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf din cauza obturarii temporare a unei supape de ventilati “, au tinut sa precizeze oficialii companiei care asigura transportul in comun in subteran, intr-un comunicat de presa.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!