AcasăNewsMetrorex, precizari dupa incidentul de la Dristor 1: o degajare de praf,...

Metrorex, precizari dupa incidentul de la Dristor 1: o degajare de praf, nu de fum

Verificarile tehnice facute ca urmare a episodului de luni dimineata, in urma caruia mai multi pasageri au fost coborati dintr-o garnitura de metrou oprita la Dristor 1, au scos la iveala faptul ca nu ar fi fost vorba despre fum, cum au crezut unii calatori, ci despre o degajare de praf.

Incidentul – care a cauzat, temporar, unele intarzieri in parcursul unor trenuri in subteran – s-a produs intr-o garnitura care circula pe Magistrala 1, catre Piata Unirii. Metrorex a confirmat faptul ca „mai multi calatori au anuntat o posibila degajare de fum si au anuntat serviciul national de urgenta apeland la 112”. Ca urmare a aceste situatii, trenul a fost oprit in statia Dristor 1, iar calatorii au fost debarcati.

Ulterior, atat echipele Metrorex, cat si reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au trecut la verificarea starii tehnice a trenului. „Astfel, nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf din cauza obturarii temporare a unei supape de ventilati „, au tinut sa precizeze oficialii companiei care asigura transportul in comun in subteran, intr-un comunicat de presa.

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger