AcasăNewsMeteorologii avertizeaza: COD GALBEN pentru mai multe zone din tara, in urmatoarele...

Meteorologii avertizeaza: COD GALBEN pentru mai multe zone din tara, in urmatoarele ore!

Ziua a inceput cu soare, in majoritatea zonelor tarii, dar cu temperaturi mai scazute decat in zilele precedente. Si, pe langa o scadere evidenta a gradelor din termometre, multi au fost cei care au remarcat ca vantul a suflat cu putere.

Meteorologii au emis mai multe atentionari nowcasting COD GALBEN de vant, valabile pana miercuri seara, pentru mai multe zone din tara, dupa cu urmeaza:

-pana la ora 18.30, locuitorii din jumatatea estica a judetului Ialomita, dar si sudul si estul judetului Calarasi, sudul judetului Giurgiu, dar si mare parte din Telerman s-ar putea sa fie deranjati de vantul furios, ce ar putea ajunge sa aiba, la rafala, chiar si 65-70 km/h.

– pana la ora 20.20, rafalele isi vor face simtita prezenta in judetele Dolj si Olt, inclusiv in orasele Craiova si Caracal. Vantul ar putea atinge chiar si 60-70 km/h, precizeaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

-pana la ora 20.10 sud-vestul judetului Constanta se afla sub incidenta unei atentionari ANM, fiind prognozate rafale de pana la 60 km/h.

– pana la ora 20 ramane valabila atentionarea de vant emisa pentru judetele Alba si Sibiu – cu referire inclusiv la zona montana fiind anuntate intensificari ce pot depasi 55 km/h, local.

384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger