AcasăNewsMeteorologii au emis noi avertizari Cod galben: Ce ne asteapta in urmatoarele...

Meteorologii au emis noi avertizari Cod galben: Ce ne asteapta in urmatoarele ore!

Vremea continua sa fie capricioasa. In urmatoarele ore, vantul va avea intensificari in mai multe judete, motiv pentru care meteorologii au emis mai multe avertizari nowcasting Cod Galben. De asemenea, in anumite zone se asteapta sa se formeze polei.

Inainte de a pleca la drum, e bine sa va aruncati o privire la prognoza. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis mai multe avertizari tip nowcasting (cu efect imediat-n.r), anuntand ca vantul va sufla puternic in mai multe zone din tara.

In intervalul 13-19, se asteapta in judeţele Dolj, Mehedinti si Olt rafalele sa ajunga si chiar sa depaseasca viteza de 70-75 de km/ora. De asemenea, in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, vantul va avea intensificari puternice. Rafalele pot depasi 70-80 km/h, fiind posibil sa atinga chiar si 90 km/h.

O alta avertizare nowcasting Cod galben vizeaza judetele Iasi, Vaslui si Galati unde, local, se asteapta ca, in jurul pranzului (orele 12-14), conditiile meteo sa favorizeze depunerea de polei.

744 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger