AcasăNewsMeteorologii atentioneaza: Ziua incepe cu ceata in mai multe zone din tara!...

Meteorologii atentioneaza: Ziua incepe cu ceata in mai multe zone din tara!

Cum s-a intamplat si zilele trecute, negura isi va face simtita prezenta si in prima parte a zilei de miercuri, drept urmare meteorologii au emis atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r).

Este vorba depre trei Coduri galben de ceata, care raman valabile pana la ora 10, pentru zonele joase ale judetului Cluj, inclusiv municipiile Cluj Napoca si Dej, precum si pentru sudul judeţelor Teleorman, Giurgiu si Calarasi.

De asemenea, o alta atentionare COD GALBEN de ceata vizeaza, de aceasta data pana la ora 11, zone din judetele Covasna si Harghita, precum si local judetul Alba.

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie specifica faptul ca negura – care se va semnala inclusiv pe drumurile nationale si europene care strabat aceste judete – va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, chiar si sub 50 de metri, insa doar izolat.

Ca urmare a celor anuntate de catre meteorologi, pietonilor si soferilor li se recomanda sa circule cu prudenta, pentru a evita producerea unor accidente.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger