Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Meteorologii anunta un nou episod cu ninsori

Meteorologii anunta un nou episod cu ninsori

Autor:

Mai sunt zece zile pana la Martisor, insa iarna nu doar ca nu cedeaza, ci lupta cu toate armele pe care le are, pe final de sezon.

 

ninsoare Meteorologii anunta un nou episod cu ninsoriCel putin asta reiese din ultimele vesti primite din directia Administratiei Nationale de Meteorologie, institutie ai carei specialisti au emis, luni la pranz, o informare din care nu lipsesc termenii “ninsoare”, “vant” si “polei”. Intervalul de valabilitate este urmatorul: 21 februarie, ora 5 dimineata – 22 februarie, ora 10 dimineata, si vizeaza mare parte din tara.

Astfel, sunt anuntate ploi moderate in vest, nord-vest, centru, dar si la munte. Totodata, meteorologii spun ca la munte si in Maramures ninsorile vor fi frecvente, cu mentiunea ca in special in “in nordul Carpatilor Orientali, in Muntii Apuseni si la altitudini mari in Carpatii Meridionali” specialistii se asteapta sa se depuna un strat consistent de zapada. In Transilvania si Crisana, in schimb, sunt prognozate precipitatii mixte care pot favoriza aparitia poleiului.

Dupa cum va spuneam, nici vantul nu va lipsi din tabloul intervalului urmator, cu precizarea ca rafalele vor fi mai puternice in zona montana, acest lucru neinsemnand ca nu vor fi instensificari semnificative si in alte regiuni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!