AcasăNewsMeteorologii anunta ca in Capitala "va ploua aproape continuu pana duminica la...

Meteorologii anunta ca in Capitala „va ploua aproape continuu pana duminica la pranz”

Se anunta doua zile in care umbrelele si pelerinele de ploaie vor fi foarte utile bucurestenilor.

Pe langa avertizarile emise anterior dinspre ANM, in cursul zilei de vineri, pentru mai multe zone din tara, inclusiv pentru Capitala si judetul Ilfov, specialistii de la Centrul National de Prognoza Meteorologica Bucuresti au detaliat prognoza pentru urmatoarele doua zile.

Astfel aflam ca sambata si duminica locuitorii Capitalei vor avea parte de o vreme ploioasa si mai rece ca in intervalul precedent. Specialistii amintiti ne avertizeaza ca va incepe sa ploua in a doua parte a noptii de vineri spre sambata, iar precipitatiile nu se vor da duse cu una, cu doua. Mai exact, din mesajul postat pe site-ul ANM aflam ca „va ploua aproape continuu pana duminica la pranz, timp in care se vor cumula 40…50 l/mp” si ca „intensitatea ploii va fi mare pe parcursul zilei de sambata cand se vor totaliza in jurul a 30 l/mp”.

Nici vantul nu va lipsi din peisaj. Dimpotriva, rafalele se vor intensifica din a doua parte a noptii de 6 spre 7 octombrie, si vor putea ajunge la viteze de 45-55 km/h, indeosebi in cursul zilei de sambata.

La nivel de temperaturi, expertii spun ca maxima de sambata nu va fi mai mare de 10-11 grade, in timp ce duminica termometrele vor arata la amiaza in jur de 14-15 grade.

author avatar
Cristina Stefan
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger