AcasăNewsMETEO: Revin PLOILE in mare parte din tara

METEO: Revin PLOILE in mare parte din tara

De miercuri incepand, vremea se va schimba semnificativ, mai ales in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si cea mai mare parte a Moldovei, unde vor fi innorari temporar accentuate si vor cadea averse.

Maine, in sudul si sud-estul tarii vremea se va mentine in general frumoasa, calduroasa in orele amiezii, iar pe cer aproape ca nu se arata nici un nor. In schimb, in regiunile vestice, nordice si centrale temperaturile maxime mai scad putin fata de ziua de azi in si vor pleca de la 21 grade in nord pana la 33…34 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti ziua de maine va fi in general frumoasa, dar calduroasa in orele amiezii, cand se va inregistra o maxima termica in jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va adia placut.

Joi, se mai racoreste si in regiunile estice si sud-estice, astfel ca dupa-amiaza vor fi temperaturi de la 19 grade in nord pana la 29 de grade. Norii se vor arata in sudul si estul tarii, precum si in zona de munte, unde numai pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul se agita prin est, pe la munte, dar trecator in celelalte regiuni.

Se racoreste semnificativ si in Capitala, unde pe parcursul zilei de joi temperatura nu trece de 26…27 de grade Celsius. Cerul va fi partial acoperit de nori si vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab.

Ziua de vineri vine cu vreme frumoasa si insorita in toata tara. Vantul se mai potoleste, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 20…21 de grade in Maramures, nordul Moldovei si in depresiuni si 28 de grade in Lunca Dunarii. Vremea va fi frumoasa si in Capitala, cerul va fi senin, iar vantul linistit. Temperatura maxima va fi de 26…27 de grade.

In week-end, va fi vreme in general frumoasa si temperaturi in crestere usoara in cea mai mare parte a tarii, astfel ca maximele termice vor fi in acord cu data din calendar. Soarele va domina cerul si numai trecator se arata cativa nori pe ici pe colo, in special prin nordul si vestul teritoriului, insa conditiile de ploaie vor fi reduse.

author avatar
Alina Costache
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger