AcasăNewsMeteo. Inceputul de toamna va fi unul ploios!

Meteo. Inceputul de toamna va fi unul ploios!

In ultima vreme se simte tot mai mult apropierea toamnei, mai ales noaptea cand este mult mai racoare decat in timpul zilei. Daca ultima zi de vara este una frumoasa, nu acelasi lucru se poate spune de inceputul lunii septembrie, care se anunta a fi ploios.

Astazi este o zi frumoasa, cu soare, iar norii sunt destul de rari, sanse de ploaie vom avea pe suprafete mici, iar temperaturile maxime ajung in intervalul 24 – 30 de grade Celsius. Desi duminica vor fi si cativa nori, vremea este foarte buna, maximele vor fi suportabile, iar momentele insorite vor domina ziua.

In Bucuresti, cerul este senin, asa ca sansele de ploaie sunt egale cu zero. Maxima de 28 de grade Celsius, in timp ce maine dimineata vom avea 14 grade.

Luni, cerul se va pastra senin, peste zi vom avea vreme frumoasa, dar pe inserat pot sa apara cateva averse scurte in sud-vest. In schimb, daca prima zi de toamna se anunta destul de placuta, marti, instabilitatea se va accentua din a doua parte a zilei, cand va ploua in sud, in sud-vest si in regiunile montane aferente, iar vantul va creste in intensitate pe suprafete mari.

Miercuri, desi va fi foarte cald, cu maxime care vor ajunge pana la valoarea de 29 de grade, instabilitatea se va generaliza si va ploua in jumatatea sudica si pe zone ceva mai mici in rest. Tendinta va fi de incalzire pana marti, insa miercuri temperaturile vor fi in scadere usoara.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger