AcasăNewsMessi s-a casatorit pazit de 450 de politisti si bodyguarzi

Messi s-a casatorit pazit de 450 de politisti si bodyguarzi

Superfotbalistul Leo Messi, 30 de ani, si Antonela, 29, s-au casatorit, vineri seara, intr-o ceremonie fastuoasa la Rosario, orasul lor natal. In Argentina, evenimentul a fost clasificat drept nunta anului.

Martorii mirilor au fost fratii si surorile lor: María Sol, Rodrigo si Matías Messi, Paula si Carla Roccuzzo.  Au fost invitate 260 de persoane, membri ai familiei, celebritati si personalitati din lumea sportului, in timp ce aproximativ 450 de politisti si bodyguarzi au fost mobilizati pentru a asigura ordinea.  Invitatilor li s-au pus la dispozitie avioane private si un covor rosu. A existat chiar si o sala de conferinte special amenajata pentru cei aproximativ 150 de jurnalisti acreditati la eveniment, care insa nu s-au bucurat si de acces la petrecere.

Poveste de iubire

Se stiu de-o viata. Din 1992. Avea doar cinci ani Messi cand a vazut-o prima oara pe Antonela Roccuzzo la Rosario. A cunoscut-o prin Lucas Scaglia, cel mai bun prieten din copilarie al lui Leo, si el fotbalist. Sunt impreuna de un deceniu si au doi baieti: Thiago (5) si Mateo (2). Pentru ei, nunta nu se putea desfasura decat in Rosario natal, inconjurati de prieteni. Actuali si fosti coechipieri de la Barcelona si nationala, sportivi si actori argentinieni. Dar fara Pep Guardiola si Lucho Enrique. Si, mai ales, fara Diego Maradona.Au ales ca hotel Pullman City Center, un complex de cinci stele aflat nu departe de cartierul Las Flores, locul unei bande de traficanti de droguri, Los Monos.

author avatar
National
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger