AcasăNewsMesajul trupei alaturi de care canta Gyuri Pascu (VIDEO)

Mesajul trupei alaturi de care canta Gyuri Pascu (VIDEO)

Nu doar breasla actorilor a suferit o pierdere insemnata, odata cu plecarea prematura dintre cei vii a lui Ioan Gyuri Pascu, ci si lumea muzicala. Proiectul Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers a primit o grea lovitura, la fel si cei care le ascultau muzica.

Asadar, pe langa colegii actori, cu care a lucrat in „Divertis”, si colegii din trupa alaturi de care canta cunoscutul artist, in ultima perioada, The Blue Workers, au resimtit din plin socul anuntului privind moartea lui Ioan Gyuri Pascu. „Colegul si prietenul nostru drag a plecat la ingeri. Zambetele noastre s-au stins. Raiul a mai castigat un suflet nobil si surazator. Dumnezeu sa te aiba in paza lui!”, suna mesajul pe care colegii din trupa amintita au ales sa il posteze pe pagina oficiala de Facebook a formatiei, prin intermediul careia, pana cum aproape o saptamana, mentineau legatura cu fanii in privinta datelor in care aveau loc concertele. Pe langa cuvintele de adio, colegii de trupa au postat si link-ul spre o piesa.

[youtube]1LT-Gu4W3-0[/youtube]

Trebuie spus faptul ca, in ultimele luni, Gyuri Pascu a cantat, alaturi de Teo Boar si Vlady Cnejevic, atat in Bucuresti, cat si in tara. Proiectul muzical prinsese viata deja de cativa ani, mai exact artistul parea sa se fi dedicat exclusiv muzicii, in detrimentul actoriei. Nimeni nu isi imagina ca, in mod cu totul neasteptat, pe 26 septembrie, Gyuri Pascu avea sa paraseasca scena vietii, rapus de o problema cardiaca…

sursa foto: Facebook/IoanGyuriPascuTheBlueWorkers

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger