AcasăNewsMesajul transmis de Fuego, dupa moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete: Poate ca...

Mesajul transmis de Fuego, dupa moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete: Poate ca par deplasat…

Impresionat de plecarea prematura din randul celor vii a colegei sale de breasla, Ileana Ciuculete, cantaretul Paul Surugiu (Fuego) a cumpanit si apoi a transmis un mesaj, adresat, in mare parte, artistilor.

Pornind de la concluzia ca multi sunt cei care, in valtoarea evenimentelor de zi cu zi, mai clar fie spus „absorbiti de nebunia vremurilor”, uitam sa punem pret pe aspecte esentiale, si „nu ne mai ocupam de sanatate, de suflet si de minte”, solistul trage un soi de semnal de alarma.

„Poate ca par deplasat, dar in lumina evenimentelor recente din lumea muzicala, pierderea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete, a carei disparitie rapida o regret, am gasit o lectie pentru toti artistii – ne suprasolicitam la maxim, fara sa ne pese de sanatate, de un program corect ori de un stil de viata sanatos”, noteaza interpretul, pe Facebook, fara sa uite sa mentioneze ca si lui i se intampla sa uite sa pretuiasca aceste aspecte. „Si chiar daca balanta inclina, ajungi mai tarziu sa te intrebi, cu ce pret toate astea? Aveti asadar, dragii mei, grija de voi!”, conchide Fuego in mesajul sau, transmis joi, la doua zile de cand s-a aflat de disparitia Ilenei Ciuculete, pe fondul unei boli care i-a macinat, silentios, organismul, pana cand a aruncat-o in ghearele mortii.

Solista urmeaza sa fie inmormantata sambata, intr-un cimitir din Capitala.

sursa foto: Facebook – Paull Surugiu, Ileana Ciuculete

author avatar
Cristina Stefan
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger