AcasăNewsMesajul presedintelui Traian Basescu, de Sfanta Maria si Ziua Marinei: „La multi...

Mesajul presedintelui Traian Basescu, de Sfanta Maria si Ziua Marinei: „La multi ani si bun cart inainte!”

Presedintele Traian Basescu a adresat, vineri, un mesaj celor care isi serbeaza onomastica de ziua Sfintei Maria Mare, dar si cu ocazia Zilei Marinei Romane. Seful statului a urat „La multi ani!” si „Bun cart inainte!”.

„Ziua de 15 august este o zi cu dubla semnificatie pentru poporul roman, praznuim «Adormirea Maicii Domnului» si, in acelasi timp, serbam Ziua Marinei Romane. In primul rand, le transmit tuturor romanilor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica gandurile mele bune insotite de cele mai calde urari de sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!”, se arata in mesajul sefului statului, publicat de Administratia Prezidentiala.

„Tot astazi, comunitatea navala romaneasca – marinari militari si civili deopotriva, constructori navali si lucratori portuari – sarbatoreste Ziua Marinei Romane. In semn de pretuire si respect pentru inaintasi, se cuvine ca, acum, la ceas aniversar si comemorativ, sa aducem un pios omagiu tuturor celor care si-au dedicat viata acestei profesii si care s-au jertfit pentru gloria pavilionului tricolor”, se mai arata in mesajul presedintelui.

„Cu prilejul Zilei Marinei Romane, doresc, totodata, sa le transmit tuturor celor care profeseaza in domeniile cu specific naval sau sunt alaturi de acestia, familiilor lor, multa sanatate, bucurii si realizari in activitatea viitoare. Protectoarea marinarilor romani, Sfanta Fecioara Maria, sa va insoteasca si sa va ocroteasca, oriunde veti fi! La multi ani si bun cart inainte!”, mai spune Traian Basescu.

author avatar
Alina Costache
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger