Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul postat de Trump, pe retelele de socializare, in ziua investirii

Mesajul postat de Trump, pe retelele de socializare, in ziua investirii

Autor:

Inainte ca intregul sir de festivitati organizate vineri, in ziua in care are sa preia oficial puterea la Washington sa inceapa, dar si pana sa sustina discursul la ceremonia de investire, presedintele ales al Statelor Unite a transmis americanilor un mesaj si prin intermediul internetului, mai precis al popularelor retele de socializare.

 

don 300x300 Mesajul postat de Trump, pe retelele de socializare, in ziua investiriiA fost vorba, practic, despre cateva cuvinte, prin care liderul ales al SUA a ales sa marcheze inceputul ”erei Trump”, cuum numeste deja, de ceva vreme, presa de peste Ocean mandatul candidatului sustinut de republicani in cursa pentru Casa Alba.

Asadar, in ciuda faptului ca are sustinatori, dar si ca exista voci – unele dintre ele din randul unor vedete din lumea filmului american – despre care nu se poate spune ca vad cu ochi buni instalarea sa la Casa Alba, Trump a dat semnalul unui nou inceput pentru natiunea americana. De altfe, noul sefde la Washington a declarat, nu o data, dupa castigarea alegerilor din noiembrie, ca vrea sa fie presedintele ”tututor americanilor”.  ”Totul incepe astazi! Ne vedem la 11 AM (ora 18, in Romania-n.r) pentru depunerea juramantului. Miscarea continua -incepe treaba”, suna mesajul postat de catre presedintele ales al SUA in prima faza pe Twitter, iar apoi si pe contul oficial de Facebook.

sursa foto: Twitter


1 Comentariu la Mesajul postat de Trump, pe retelele de socializare, in ziua investirii

  1. Nicolae

    Ospiciuvirtual.blogspot.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!