Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul pe care Iohannis l-a transmis pompierilor, de ziua lor, la ceremonia din Parcul Carol

Mesajul pe care Iohannis l-a transmis pompierilor, de ziua lor, la ceremonia din Parcul Carol

Autor:

Primul om in stat a fost prezent, miercuri in jurul pranzului, alaturi de sful Guvernului, dse ministrul de Interne, dar si de alti reprezentanti ai Executivului si ai MAI-ului, la evenimentul organizat de Ziua Pompierilor, in Parcul Carol, din Bucuresti.

 

ziua pompierilor Mesajul pe care Iohannis l a transmis pompierilor, de ziua lor, la ceremonia din Parcul CarolA fost vorba despre o ceremonie in cadrul careia Klaus Iohannis a inmanat drapelele de lupta pentru 11 unitati din subordinea IGSU – si anume Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din judetele Alba, Arges, Bistrita-Nasaud, Braila, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Gorj, Salaj, Sibiu si Valcea – “in semn de pretuire si recunostinta pentru dificila dumneavoastra activitate”, dupa cum a subliniat seful statului.

Adresandu-se celor prezenti si in mod special pompierilor, Iohannis a pus accent pe importanta rolului pe care o au pompierii, si nu doar in cazul misiunilor ce implica lupta cu focul. “Dumneavoastra aveti mai mult decat o meserie, aveti o viata dedicata vocatiei de a face bine, de a ajuta si de a va pune in slujba celorlalti. Sunteti, de cele mai multe ori, ultima speranta de salvare pentru cei aflati in pericol. In acelasi timp, aveti un rol esential in mentinerea sigurantei publice, in buna gestionare a situatiilor de urgenta, dar si in protejarea mediului inconjurator”, le-a transmis, printre altele, presedintele celor prezenti la evenimentul festiv pentru breasla pompierilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!