Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul Patriarhului Daniel, dupa plecarea dintre cei vii a actritei Stela Popescu

Mesajul Patriarhului Daniel, dupa plecarea dintre cei vii a actritei Stela Popescu

Autor:

Colegii de breasla, jurnalistii, dar si oamenii simpli, care au urmarit-o pe scena si in filme, si au fost socati sa afle, deunazi, de sfarsitul subit al actritei de la “Constantin Tanase”. Si-au exprimat regretul prin mesaje, la fel cum a facut, de aceasta data vineri, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

 

Patriarhul Daniel1 210x300 Mesajul Patriarhului Daniel, dupa plecarea dintre cei vii a actritei Stela Popescu“Am primit cu multa intristare vestea trecerii din aceasta viata a Doamnei Stela Popescu, una dintre cele mai populare actrite. Nascuta intr-o familie credincioasa, in Basarabia, Doamna Stela Popescu nu a uitat in toata viata ei educatia pe care a primit-o in copilarie, si anume: credinta in Dumnezeu, rugaciunea, facuta pe ascuns in timpul comunismului, si convingerea ca Dumnezeu o iubeste si o ocroteste mereu pe calea vietii, asa cum marturisea ea insasi. (…) In aceste momente de intristare, pentru familia sa, pentru colegi si prieteni, dar si pentru toti romanii care au apreciat-o si au admirat-o, ne rugam Mantuitorului Iisus Hristos sa odineasca sufletul roabei Sale Stela in lumina, pacea si iubirea Preasfintei Treimi!”, transmite, printre altele, Patriarhul Daniel, citat de basilica.ro.

Stela Popescu Narcis Pop 22 219x300 Mesajul Patriarhului Daniel, dupa plecarea dintre cei vii a actritei Stela PopescuVa amintim ca Stela Popescu a fost gasita fara suflare, in cursul dupa-amiezii trecute, in locuinta sa din Capitala. Actrita in varsta de 81 de ani urmeaza sa fie inmormantata in cimitirul Manastirii Cernica, unde se odihneste sotul sau, Mihai (Puiu) Maximilian.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!