AcasăNewsMesajul Mirei, solista DJ Project, dupa accidentul suferit de trupa

Mesajul Mirei, solista DJ Project, dupa accidentul suferit de trupa

Tanara Mira, cea care s-a alaturat de putina vreme formatiei DJ Project, se afla alaturi de colegii ei, deunazi, in momentul in care a avut loc accidentul rutier care i-a trimis pe muzicieni pe mana medicilor.

Anuntul ca membrii trupei au ajuns la spital, dupa ce un TIR s-a rasturnat acrosandu-le masina, undeva pe drumul intre Pitesti si Ramnicu Valcea, i-a ingrijorat deopotriva pe cunoscutii si pe fanii formatiei. Din fericire, s-a aflat ca niciunul dintre componentii DJ Project nu a fost grav ranit.

De altfel, Mira a ales sa le dea un semn celor care i-au transmis mesaje de incurajare, dupa episodul nedorit prin care a trecut. „Sunteti minunati. Am primit mii de mesaje. O sa fiu bine. A fost asa cum a trebuit sa fie… Ingerul meu pazitor mi-a fost alaturi”, suna randurile pe care tanara solista a ales sa-l posteze pe contul sau oficial de Facebook, in semn de apreciere pentru gandurile bune primite de la fani.

Mira a atasat si o poza mesajului, din care se vede ca s-a ales cu o escoriatie la nivelul fetei, dar si ca medicii au ales sa ii monteze un guler cervical.

sursa foto: Facebook/OficialMira

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger