Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul lui Victor Ponta de Ziua Internationala a Muncii

Mesajul lui Victor Ponta de Ziua Internationala a Muncii

Autor:

Premierul Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat, a transmis un mesaj tuturor romanilor cu ocazia Zilei Internationale a Muncii.

 

victor ponta4 675x500 Mesajul lui Victor Ponta de Ziua Internationala a Muncii

Premierul sustine ca “Romania este o tara a oamenilor muncitori” si ca singura solutie ca economia tarii noastre sa devina una puternica este “sa-i sustinem pe toti cei care muncesc”.

“Astazi, cu ocazia Zilei Internationale a Muncii, gandurile noastre se indreapta catre cei care prin eforturile lor ajuta la construirea unei Romanii moderne, puternice, respectate. Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate tuturor, o economie progresista, este sustinerea tuturor celor care muncesc. Asa cum o tara nu se poate dezvolta in lipsa unei economii puternice, la fel o economie puternica nu se poate construi fara respectarea drepturilor si demnitatii celor care muncesc”, a mentionat seful Guvernului.

Premierul a precizat si ca toate deciziile economice luate pana acum, precum reducerea CAS, cresterea de venituri pentru diverse categorii de angajati sau cresterea constanta a salariului minim, reprezinta “mixul corect de politici pentru a scoate Romania din cosmarul austeritatii aplicata fara limite”.

Victor Ponta si-a propus “sa continuam reducerea CAS, astfel incat sa apara noi locuri de munca, sa reducem cota unica, astfel incat in buzunarele romanilor sa ramana mai multi bani, si sa aplicam masuri si strategii pentru incluziunea sociala si pentru reducerea saraciei”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!