Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mesajul lui Trump: “Pregateste-te Rusia!”

Mesajul lui Trump: “Pregateste-te Rusia!”

Autor:

Liderul de la Washington a transmis, prin intermediul unei retele de socializare, mai multe mesaje ce contin un avertisment considerat de multi drept unul fara precedent, catre Rusia, pe tema crizei siriene.

 

donald trump 465x390 350x224 Mesajul lui Trump: Pregateste te Rusia!In prima faza, pe pagina de Twitter a lui Donald Trump a aparut urmatorul mesaj: “Rusia se angajeaza sa doboare orice si toate rachetele trase catre Siria. Pregateste-te Rusia, pentru ca vor veni, frumoase si noi si “inteligente!”. N-ar trebui sa fiti parteneri cu un Animal Ucigator cu Gaz care ucide oameni si se bucura de asta!”.

mesaje 350x96 Mesajul lui Trump: Pregateste te Rusia!

(captura Twitter)

Ulterior, pe contul oficial al presedintelui american de pe reteaua amintita a mai aparut o postare, ce suna astfel: “relatia noastra cu Rusia este mai rea acum ca niciodata, incluzand razboiul Rece. Nu exista niciun motiv pentru asta. Rusia are nevoie de noi sa ii ajutam cu economia, lucru ce ar putea fi foarte usor de facut, si noi avem nevoie ca toate statele sa coopereze. Oprim cursa inarmarii?”.


1 Comentariu la Mesajul lui Trump: “Pregateste-te Rusia!”

  1. cobe

    Da,asa este,are dreptate Donald,Rusia daca isi da acordul sa devina o mare Colonie,occidentul o va ajuta dpdv economic,adica o va deposeda de tot ce are si nu are pe solul,subsolul sau in aerul de deasupra.Totodata i se va asigura pacea eterna si nu va mai fi nevoie sa se chinue cu economia.Iar noi o vom duce si mai bine pentru ca vom fi exploatati mai usor,in sensul ca mai domol,poate.Oricum,daca va izbucni un razboi indirect intre cele doua superputeri militare,va fi vai de capul nostru,nu intru in detalii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!