AcasăNewsMesajul lui Toader, dupa "2 ani si 2 luni la MJ". Si...

Mesajul lui Toader, dupa „2 ani si 2 luni la MJ”. Si inaintea anuntului lui Iohannis

Decizia lui Tudorel Toader, o sabie cu doua taisuri

Dupa seria de „simple” precizari, clarificari sau intrebari din ultima vreme, Tudorel Toader a ales sa mai transmita un mesaj prin intermediul unei retele de socializare. De aceasta data, un soi de trecere in revista a activitatii ministeriale, cu tot cu multumuri.

Astfel, cu mai putin de doua ore inainte ca presedintele Iohannis sa iasa la declaratii, fiind asteptat sa faca referire la propunerile ministeriale ce i-au fost trimise, saptamana trecuta, dupa aceeasi sedinta a conducerii PSD-ului in care s-a decis si retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justitiei a scris pe Facebook un mesaj ce pare a da semnalul ca se asteapta sa paraseasca, in curand, sediul MJ-ului.

Concret, dupa exact doi ani si doua luni de activitate in fruntea Ministerului Justitiei, rastimp in care la Palatul Victoria s-au schimbat trei premieri – Grindeanu, Tudose si Dancila, Tudorel Toader a considerat ca se impun unele multumiri adresate celor cu care a colaborat in perioada mandatului sau de ministru al Justitiei.

 Iata postarea:

author avatar
Cristina Stefan
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger